trias-logo
Search
Close this search box.

ICG FrontRest

ICG FrontRest

Η πιο ολοκληρωμένη λύση για επιχειρήσεις Εστίασης

Εστιατόρια, Πιτσαρίες, Καφέ, Fast Food, Self Services, Bars

Πρόγραμμα παραγγελιοληψίας ICG FrontRest

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Με το Πρόγραμμα παραγγελιοληψίας ICG FrontRest

Διαχειριστείτε το Εστιατόριο ή το Café σας με τις λύσεις για κάθε ανάγκη της ICG. Επεκτάσιμο και προσαρμόσιμο σε κάθε μέγεθος καταστήματος (από το μεμονωμένο κατάστημα έως τη μικρή ή μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων). Οι εφαρμογές και οι συσκευές της ICG καλύπτουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα, βελτιστοποιεί τα resources και αυξάνει τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής.

Βελτιστοποιήστε τη διαδικασία πώλησης

Ελέγχει την παρουσία του προσωπικού με χρήση δακτυλικού αποτυπώματος και ελέγχει όλες τις συναλλαγές από τον χρήστη. Βοηθάει τον σερβιτόρο να καταχωρήσει την παραγγελία του προτείνει τροποποιητές (μισοψημένο, καλά ψημένο, χωρίς αλάτι κλπ.). Συλλέξτε γρήγορα τις πωλήσεις σε μετρητά, πιστωτικές κάρτες ή κουπόνια. Διαχωρίστε μια πώληση εύκολα, κρατήστε το μενού της ημέρας.

Διαχείριση χώρου και τραπεζιών

Σχεδιάστε διαφορετικές αίθουσες της επιχείρησής σας απλά με διαφορετικούς τύπους τραπεζιών και bars. Μπορείτε να αφήσετε μια πώληση σε αναμονή από το τραπέζι, από τον σερβιτόρο ή από τον πελάτη για να μπορέσετε να εξυπηρετήσετε άλλο τραπέζι ή πώληση. Διαχειριστείτε γραφικά τόσο την πληρότητα του τραπεζιού όσο και την κατάσταση. Διαχειριστείτε τα πιάτα για σερβίρισμα και εκτυπώστε τα μερικά σύνολα. Αλλάξτε, ενώστε και χωρίστε τραπέζια εύκολα.

Διαδικασία παραγωγής, ανάλυσης συνταγών και food cost

Σχεδιάστε συνταγές και παρακολουθήστε τα αποθέματα των συστατικών. Ορίστε τις τιμές σε συνάρτηση με το κόστος παραγωγής

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά την αποθήκη σας.

Υπολογίστε τις καταναλώσεις των επεξεργασμένων πιάτων, μεγεθών, τροποποιητών και ειδών για να υπολογίσετε τις προβλέψεις πώλησης. Γνωρίστε άμεσα τις ανάγκες αντικατάστασης. Δημιουργήστε και στείλτε αυτόματα παραγγελίες αγοράς στους προμηθευτές σας μέσω email.

Σύστημα Πιστότητας πεελατών (Loyalty System)

Αυξήστε το εισόδημά σας και τους πιστούς σας πελάτες με διαφορετικούς τύπους καρτών (προπληρωμένες, VIP, πόντους) και προτείνετε τους πλήθος προσφορών και προωθήσεων που εφαρμόζονται απευθείας χωρίς παρέμβαση των εργαζομένων.

Λάβετε online κρατήσεις

Με το σύστημα κρατήσεων διευκολύνετε τους πελάτες σας να κλείνουν τραπέζι 24 ώρες την ημέρα από τον ιστότοπό σας, το προφίλ στο Facebook, από οποιοδήποτε μέρος και συσκευή

On Line παραγγελίες

Προσφέρετε στους πελάτες σας υπηρεσίες πωλήσεων, όπως delivery και take away με το on line σύστημα παραγγελίας. Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μενού του εστιατορίου, να δώσουν την παραγγελία, να επιλέξουν εάν θέλουν take away ή delivery και να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα από το smartphone.

Παραγγελίες από το τραπέζι με το TeleComanda

Βελτιώστε την εξυπηρέτηση πελατών βελτιστοποιώντας το service σε βεράντες, τραπέζια και δωμάτια. Αυξήστε την αλλαγή των τραπεζιών και μειώστε τους χρόνους εξυπηρέτησης με το TeleComanda. Στείλτε άμεσα παραγγελίες στις οθόνες κουζίνας ή στους εκτυπωτές που είναι εγκατεστημένοι σε διαφορετικά πόστα παραγωγής. Κλείστε την πώληση απευθείας από τα τραπέζια ακόμα και με πιστωτική κάρτα και ασύρματο pinpad.

Διαχειριστείτε τις παραγγελίες στην κουζίνα με το HioScreen

Επιταχύνετε την εξυπηρέτηση πελατών με τις οθόνες κουζίνας του HioScreen για να εμφανίσετε όλα τα πιάτα που προετοιμάζονται και σερβίρονται, καθώς και το χρόνο από την παραγγελία. Χάρη στους διαφορετικούς τρόπους οπτικοποίησης των παραγγελιών μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση του πιάτου με μια οθόνη και να οργανώσετε την επεξεργασία των πιάτων σε κάθε πόστο με μια οθόνη κατάστασης (κρύα πιάτα, σχάρα …).

KIOSK

Δείξτε το μενού στην είσοδο του μαγαζιού σας με το eRest Εμφανίστε το μενού σας με το διαδραστικό e-μενού πολλαπλών γλωσσών eRest. Προσελκύστε νέους πελάτες εμφανίζοντας το μενού σε διάφορες γλώσσες με φωτογραφίες και περιγραφές των πιάτων, πληροφορίες για τα συστατικά, αλλεργιογόνα, θερμίδες και τιμές πώλησης.

Ενημέρωση της κατάστασης των παραγγελιών των πελατών με την οθόνη κλήσεων Call Screen (για καταστήματα Fast Food)

Η οθόνη κλήσεων λειτουργεί μέσω μιας οθόνης τοποθετημένης σε στρατηγικό σημείο του καταστήματος fast food, όπου ο πελάτης μπορεί να βλέπει εύκολα την κατάσταση της παραγγελίας (προετοιμασία, έτοιμη) αποφεύγοντας έτσι τις ουρές και τα πλήθη στα ταμεία.

Delivery

Αναθέστε παραγγελίες στους διανομείς για τη διανομή τους και παρακολουθείστε τες με διαφορετική κατάσταση παραγγελίας (επεξεργασμένη, για παράδοση, παραδοθείσα). Διαχειριστείτε τα μετρητά που παραδίδεται στους οδηγούς και τις πληρωμές στο τέλος της βάρδιας.

Drive-thru

Παρέχετε γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση σε πελάτες που δίνουν την παραγγελία τους από το όχημα, δημιουργώντας μια γρήγορη επικοινωνία με την κουζίνα ελαχιστοποιώντας τους χρόνους αναμονής.

Με το ERP πρόγραμμα ICGManager

Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες και τις πωλήσεις των εγκαταστάσεών σας

Λάβετε σε πραγματικό χρόνο όλες τις πωλήσεις και το κλείσιμο μετρητών σε κάθε σημείο πώλησης. Ενημέρωση κεντρικά στοιχεία, τιμολόγηση, προσφορές, προφίλ χρηστών, … καθορίστε τις στρατηγικές προσφοράς, τις προωθήσεις και την αφοσίωση των πελατών. Διαχειριστείτε και ελέγξτε την προμήθεια αντικειμένων και τις πρώτες ύλες από την έδρα σε υποκαταστήματα.

Λάβετε και αναλύστε τα δεδομένα της επιχείρησής σας σε πραγματικό χρόνο με το ICGAnalytics

Περιηγηθείτε στις πληροφορίες της επιχείρησής σας από οποιοδήποτε σημείο και συσκευή με ένα μόνο κλικ. Μέσω του KPI, των πινάκων, των γραφικών και των κύβων μπορείτε να καταρτίσετε, να αναλύσετε και να μετατρέψετε τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο. Συνδεδεμένοι με τις βάσεις δεδομένων ICGManager, FrontRest, FrontRetail ή FrontHOtel, οι πληροφορίες εμφανίζονται γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση. Διατίθεται σε μορφή επιτραπέζιου υπολογιστή και επίσης ενσωματωμένη εφαρμογή για Android και iOS.

Διαχειριστείτε τα μετρητά της επιχείρησής σας με το CashDro

Ελέγξτε και διατηρήστε ασφαλή τα μετρητά της επιχείρησής σας με τη λύση CashDro. Το συρτάρι μετρητών POS που πάντα συμφωνεί με το ταμειο. Η ενσωμάτωση του CashDro στα σημεία πώλησης με μετρητά είναι άμεση χωρίς αποκλίσεις, τα μετρητά είναι πάντα ασφαλή, αποφεύγονται οι άγνωστες απώλειες μετρητών, απορρίπτονται ψευδείς λογαριασμοί και εξαλείφονται τα σφάλματα ανταλλαγής. Πολλοί σερβιτόροι μπορούν να δουλέψουν με το ίδιο CashDro χωρίς να χρειάζεται να κάνουν μερικές ή πλήρεις καταμετρήσεις μετρητών

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΑΣ;

Θελετε να σας καλέσουμε;